Karma, kāzas un uzvārda maiņa. Kā tas ietekmē sievieti?

Foto – Pixabay

Vai pēc kāzām un uzvārda maiņas mainās karma?
Protams, mainās, un ļoti nopietni, jo apprecoties sieviete uzņemas daļu no vīrieša likteņa, bet vīrietis — sievietes karmu, skaidro pazīstamais lektors un vēdiskais padomdevējs Uģis Kuģis.

VAIRĀK LASI UĢA KUĢA GRĀMATĀ “PĀRIS. VĪRIETIS UN SIEVIETE VĒDISKAJĀ PASAULES SKATĪJUMĀ”

Vēdiskajā filozofijā par pāri uzskatīja vīru un sievu no pirmā intīmā sakara brīža. Pēc akta vīrietis un sieviete apmainās ar smalko enerģiju un kļūst saistīti uz visu dzīvi.

Ko nozīmē sievietei pieņemt vīrieša likteni?
Tas nenozīmē, ka sievietei būs jāuzņemas atbildība par vīrieša rīcību, bet gan to, ka viņai būs jāiesaistās un jādalās vīrieša dzīvesveidā.

Piemēram, ja vīrs ir karavīrs un viņam jāceļo pa pasauli, viņai būs jāceļo kopā ar viņu, vai ja vīrietis ir jūrnieks, viņai nāksies viņu gaidīt un bieži būt vienai ar bērniem. Tas nozīmē uzņemties daļu no viņa dzīvesveida.

Ko nozīmē uzvārda maiņa?
Uzvārds, ko sieviete pieņem pēc precībām, viņu ļoti iespaido. Brīžiem cilvēki pret to izturas vieglprātīgi, bet vīrieša un sievietes zemapziņā tas atstāj nopietnus nospiedumus. Kad sieviete pieņem vīrieša uzvārdu, tas nozīmē, ka viņa tagad nes viņa vibrāciju, viņa dzimtas turpinājumu un piemēru.

Protams, arī no vīrieša puses notiek pārmaiņas. Viņš uzņemas atbildību par šo sievieti uz visu atlikušo dzīvi. Vēdās pat teikts: kad vīrietis apprec sievieti, viņiem būs jābūt kopā septiņas dzīves.

Kad jūs sperat šo nozīmīgo soli, tas izmaina visu jūsu dzīvi, tāpēc, lūdzu, padomājiet, ar ko savienojiet savas septiņas dzīves!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Līgava kāzās pateica tostu, pēc kura vīramāte pameta svinības. Ko viņa sacīja?

Kā tērpties kāzās līgavai, līgavainim un kāzu viesiem? Etiķetes likumi

Personības karma pēc dzimšanas gada, kas daudz ko izskaidros par tavu likteni

Mīlestības karma. Trīs zodiaka pāri, starp kuriem nenodzisīs kaislība

COMMENTS

Pievienot komentāru